Inte riktigt nöjd med livet en dag ville hon ha mer, därför smet hon extra tidigt när chefen titta ner.Hejhopp (och inte gummisnopp), sitter här i soffan medans Jonny (ja, mammas kille då) spelar guitarr med mamma och Katja, som halv slumrar på soffan. Vi har vart ute och ätit på restaurang och jag har fått tag på en tillfällig data tillhörande Jonny. Annars blir det antagligen inte så mycket bloggande veckan framöver, eftersom datan inte kommit fram hos mamma än. Jag har tagit lite bilder dock som kommer upp sedan någongång, inte allt för sent. Godnatt nu människor ♥

Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig..
Jag har hamnat i värsta ritarfasen, så nu får bloggen lida lite (hmmn?) Här har ni i alla fall en underbart vacker och fin låt av den enda och bästa Håkan.


..för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid. Men då slösar vi bort våra liv.

Love love you can't find the love, love love you can't find the love.
Idag har jag ägnat större av tiden till att rita på lektionerna. Kanske inte en så bra taktik men nu strax gäller bara råplugg så jag inte missar chansen att få högre betyg i spanska. Men först ska jag bara fixa lite med bilder (vilket faktiskt inte borde ta så lång tid, så det är nog lugnt). Dock så fick jag VG+ på So-provet och enligt min lärare "skriver jag väligt bra". Helt klart nöjd med det! Pusselipuss, eller vad man nu säger ♥


Just a drive into the dark stretch, long stretch of night, will really stretch this shaking mind.

helvetes jävla fan helveteskpa. skit. piss. det är inte värt det. fan.


Natten e ung och jag ligger vaken.Så fort jag har ätit lite ris trippar jag över till Linn innan vi drar till repet. Idag har vart en rätt lugn dag, klarade mig precis på matte-provet. MEN jag tror att det har vart dålig undervisning *hosthost* för inte ens halva klassen klarade det, kanske 7 eller 8 som gjorde det. Så jag kan nog hålla mig till det för en stund. Hare bra nu!

Oh honey please, don't shed no tears as long as im here.


Vackra konstverket taget av Regina hon själv!

Vad sju idag ska det ätas middag på någon restaurang med mamsen och min systrar. Kamran ska med och jag ska äta ihjäl mig (hehe). Idag i skolan vare matte-prov och So-skrivning som gällde. Kanske inte gick sådär jätte dåligt, men matten gick nog åt helskotta.

Hjärteälskare, HEJ HEJ!Boys don't cry ( The Cure) spelas högt, och vem sjunger inte högt (och fult) med? En tjej vid namn Tova som äter chokladfudge! Alla hjätans dag har egentligen inte vart så dålig, men jag (a.k.a kärlekshataren) fick en alla hjärtans dag present. Vilket inte ses som någt bra i mina ögon. Mer intressan info finns nog inte nu, så hare bra hjärteälskare ♥


Du säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen. Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.Jag måste bara säga det. Jag hatar alla hjärtans dag.

I was a dreamer staring at windows, out onto the main street.


Becoming A Jackal -
Villagers

Snart drar jag iväg för att hålla ett disco för småbarn, därefter fortsätter jag mot en spelning på Huset. Härligt värre blir det och imorgon blir det dax att flytta! Nu måste jag däremot byta kläder, det är ju trots allt alla hjärtans dag tema.

Lillebror bli inte som jag när du blir stor.Har just slängt i mig ett paket nudlar och snart är det dax att handla till nationella imorgon (260 minuter med lakritsnappar inräknat!) och därefter blir det väg till rockville för att repa med lá banda. Supermys alltså ♥


Baby was held back - Armand MirpourJag tror nog det är dagens myslåt att somna till - Godnatt.

Come on! Ba ba ba ba ba ba..

Jag kan..


..se ut att frysa..


..äta mitt hår..


..se oskyldig ut (gömma mig)..


..vara ball/cool..


..helt enkelt vara jag.

I don't wanna break your heart, I just want a brand new start.
Just nu fyller Miss Li ut det lite mer trista med Ba Ba Ba och jag försöker komma på något gott att äta. Hade Svenska nationella idag, och aa jag tror det gick bra! För övrigt har jag lånat hem en ny bok och en nya (favoritfilm) har hamnat hemma hos tryggheten. Hare bra gott folk!


In a few weeks, I will get time to realize it's right before my eyes.
Glad tjej sitter framför datan och svänger med i musiken som spelas. Har ju inte vart en dålig dag när man börjar 10.10 och håltimme på musik! Chokladbollar väntar i kylen och ikväll blir det mys med vänner på självaste rockville. AWESOME ♥

Me and you, you and me, let's go back, let's go back.Peppet har fortsatt ändå in på kvällen med Neon Trees som underlag, så njut av dem nu!


I see the sun rising, and all you see is its fall, fall, fall.


Känner mig grymt peppad och gla' idag, kanske beror på solen och min underbara lunch (pastasallad såklart)!

Visst känns det fint att va vid liv en dag till? Visst känns det fint nu, Hurricane?

Att försöka göra ett sl-kort blev inte så lyckat (gick i stort sett upp första sekunden). Dock så har jag kollat på Stylisterna, inte så givande men inte så tråkigt heller må jag säga.Idag har jag alltså inte lyckats åstakommit något, inte ens mat i magen. Men dagen är ju inte slut än!


Look me in the eyes, there's so much doubt we could share.


Försöker peppa upp mig med I am a volcano, vilket nte går något vidare. Får komma på ett annat sätt att lösa det på. Kanske försöka designa ett sl-kort, vem vet?


Cause I am made of fire, oh, oh, oh, oh


I can take it if it's what I want to do.

När jag har tråkigt..


.. har jag av någon anledning väldigt lätt att ha kul igen.


RSS 2.0